The Monkey bread. Мартышкин хлеб. Recipes with photos.

Ingredients:
● dry active yeast 2.5 tsp
● plain flour 3 cups
● 1 tsp ground cinnamon
● 1 teaspoon salt
● 1/4 cup sugar
● softened margarine 2 tablespoons
● 1 cup water
● 200 grams of margarine .
● 1 cup brown sugar
● 1 cup raisins .

Preparation:
Add the bread machine yeast, flour, cinnamon , salt, sugar , 2 tbsp oil and water in order,recommended by the manufacturer . It is essential that the yeast is not in contact with the liquid. Put in "test" mode , click Start .

After the end of the regime laid out ready dough on a floured worktop and Punch him a little bit .
In a small saucepan over medium heat , melt butter or margarine
Add the brown sugar and raisins .You can add nuts. Stir until smooth , then remove from heat .
Cut the dough pieces for about 3 cm .
Each piece in the oil dip syrup .
Lay a row in the cake pan with a hole in the center ( it can also be oven in a rectangular or circular shape of the split ) . Lay the series : a new series in the gaps of the previous row .Let rise in a warm place without drafts ( 20 minutes ) .
Bake in a preheated oven at 390F degrees for 20-25 minutes until golden brown .
Remove from the oven , cover with an inverted bowl and turn . Serve warm .

Bon Appetite!

Ингредиенты:
● сухие активные дрожжи 2.5 ч.л.
● обычная мука 3 стакан
● молотая корица 1 ч.л.
● соль 1 ч.л.
● сахар 1/4 стакан
● размягченный маргарин 2 ст.л.
● вода 1 стакан
● маргарин 200 гр.
● коричневый сахар 1 стакан
● изюм 1 стакан.

Приготовление:
Добавьте в хлебопечку дрожжи, муку, корицу, соль, сахар, 2 ст.л. масла и воду в порядке, рекомендованном производителем. Важно, чтобы дрожжи не соприкасались с жидкостью. Поставьте в режим «тесто», нажмите пуск.

После окончания режима выложите готовое тесто на присыпанную мукой столешницу и обомните его немного.
В небольшой кастрюле на среднем огне растопите масло или маргарин
Добавьте коричневый сахар и изюм. Можно добавить еще орехов. Размешайте до однородности, затем снимите с огня.
Отрежьте от теста кусочки примерно по 3 см.
Каждый кусочек обмакните в масляный сироп.
Укладывайте рядком в форму для кекса с отверстием в центре (можно также печь в прямоугольной или круглой разъемной форме). Укладывайте рядами: новый ряд на промежутки предыдущего ряда.

Дайте подняться в теплом месте без сквозняков (минут 20).
Запекать в духовке, разогретой до 390F градусов, 20–25 минут до золотистого цвета.
Вынуть из духовки, накрыть перевернутой тарелкой и перевернуть. Подавать теплым.

Приятного аппетита!

Folder: Sweet pies. Baking, cookies.

Uploaded: Feb 16, 2016

Views: 46

Likes: 25

Downloads: 0

Tags: Dessert, Valentine's Day, recipe, chocolate, cooking, cake, dough, kids, children, baby, holiday, birthday, New Year, Christmas, candies, fruit, gelatin, pear, kiwi, grapes, plums, tangerines, canned apricots, recipes, food, salad, coconut, loll

Like
Share
Download
published 1 year ago
NataKhach
Follow


0 Comments