Мојот мачор Азриел со најубавите очи на светот .!!

Мачка - Со луѓето е од многу одамна. Во стариот Египет, мачката била дури свето животно. Бастет, на пример, била мачколика божица на музиката, на танцот и на мајчинството. За разлика од кучето, мачката е многу понезависна и приврзана им е само на оние што знаат да ја пленат. !!

Uploaded: Aug 16, 2016

Views: 180

Likes: 42

Downloads: 0

Tags: Неговите, очи, викаат, јас, сум, спремен, за, галење, !!!!

Like
Share
Download
published 1 year ago
Andrijana1980
Follow


12 Comments
shi

shi

posted 1 year ago

Sweet :)

milena_s

milena_s

posted 1 year ago

*******

andrijana1980

andrijana1980

posted 1 year ago

Tnx

jelenacordis

jelenacordis

posted 1 year ago

Like

lazarjovicic92

lazarjovicic92

posted 1 year ago

Nice!1

lacho59

lacho59

posted 1 year ago

харесват ти котките

mecelk

mecelk

posted 1 year ago

<<<

milena_s

milena_s

posted 1 year ago

#####

ljutosa

ljutosa

posted 1 year ago

++++++++

digipan

digipan

posted 1 year ago

++++++