Есента доаѓа

Во околината каде што живеам има прекрасни ритчиња по кои можеш да шеташ и да уживаш во природата и да ја следиш нејзината трансформација од една доба во друга.

Uploaded: Jul 11, 2015

Views: 66

Likes: 35

Tags: Есен, природа, почеток на есента, шетање во природа, fall, autumn, green and yellow leaves, зелени и жолти лисја

Like
Share
published 3 years ago
Mir
Follow


1 Comments
alexaimephotography

alexaimephotography

posted 3 months ago

Amazing shot and u have great Sunday 🔥💥