Рекреација - чист воздух - двор - шума / Recreation - clean air - courtyard - Forest

-Тајната на креативноста е во тоа да знаеш да си ги скриеш изговорите!

-The secret to creativity is knowing it to hide them excuses!

Uploaded: Aug 24, 2016

Views: 177

Likes: 54

Downloads: 0

Tags: Може, не, се, избањавме, ама, до, година, ќе, биде

Like
Share
Download
published 12 months ago
Andrijana1980
Follow


6 Comments
jelenacordis

jelenacordis

posted 11 months ago

:)

zanki

zanki

posted 11 months ago

beauty

simswap

simswap

posted 11 months ago

v nice

layzsrb

layzsrb

posted 11 months ago

very good

mecelk

mecelk

posted 12 months ago

nice

ljutosa

ljutosa

posted 12 months ago

+++++