Сардела - Имаат еднослојни или повеќеслојни цветови во голем спек

Има околу 3000 различни видови на сардела, а по начинот на кој растат може да се поделат во две основни групи:

-видови кои растат вертикално, како грмушки. Имаат кадифени листови, специфичен мирис, а може да пораснат до 90cm.
-видови кои висат или ползат. Имаат мазни листови кои потсетуваат на бршлен.

Uploaded: Aug 20, 2016

Views: 159

Likes: 52

Downloads: 0

Tags: При, одгледувањето, на, сардели, треба, да, се, води, сметка, да, имаат, доволно, светлина

Like
Share
Download
published 12 months ago
Andrijana1980
Follow


6 Comments
wotkica

wotkica

posted 12 months ago

lijepa boja

dutanana

dutanana

posted 12 months ago

:D nice

lacho59

lacho59

posted 12 months ago

на терасата е прекрасно

raphilon

raphilon

posted 12 months ago

I like it

mecelk

mecelk

posted 12 months ago

<

shi

shi

posted 12 months ago

Sweet..