Глуварче (Taraxacum officinale)

Глуварче (Taraxacum officinale)

Глуварче (Taraxacum officinale) или уште и маслачак , млецна козица и тд. Спаѓа во целосно лековити билки , па затоа е потребно да се извадат со се корен. Повеке на pcelko.com.

Uploaded: Mar 25, 2016

Views: 1270

Likes: 0

Downloads: 0

Tags: Maslačak, gluvarce, lekovita bilka, Taraxacum officinale.

Like
Share
Download
published 2 years ago
pcelko
Follow


0 Comments