Seal - Zoo Skopje / Фока - Золошка Скопје

Овој вид фоки порано биле доста распространети, но, поради повеќевековното претерано ловење, нивниот вкупен број се намалил на само неколку стотици.

Uploaded: Aug 23, 2016

Views: 140

Likes: 42

Downloads: 0

Tags: Тие, главно, живеат, во, Средоземјето., Средоземна, фока.

Like
Share
Download
published 12 months ago
Andrijana1980
Follow


4 Comments
jelenacordis

jelenacordis

posted 11 months ago

Like :)

mecelk

mecelk

posted 12 months ago

like

adakamitkumar

adakamitkumar

posted 12 months ago

CUTEEEE

selena_k

selena_k

posted 12 months ago

cute