Средоземна фока - Seal - zoo Skopje

средоземната фока-мечка, се наоѓа на списокот на најзагрозени видови. Крзното може да има од темнокафеава до бледокафеава боја. Женките се покрупни од мажјаците, а младенчињата се раѓаат со црно крзно, што е голема реткост меѓу фоките

Uploaded: Aug 23, 2016

Views: 145

Likes: 42

Downloads: 0

Tags: Најблиска, роднина, на, оваа, фока, е, ретката, хавајска, фока-мечка.

Like
Share
Download
published 12 months ago
Andrijana1980
Follow


5 Comments
jelenacordis

jelenacordis

posted 11 months ago

Like

simswap

simswap

posted 11 months ago

wow so cool

layzsrb

layzsrb

posted 11 months ago

nice

mecelk

mecelk

posted 11 months ago

likeeee

adakamitkumar

adakamitkumar

posted 12 months ago

LIKEEEE