Earth Day ...


Toka është e të gjithëve dhe e askujt!
E të gjithëve për të kontribuar mbi të, e askujt për ta rrënuar atë! Secili ka një kënd të vetin, që ta shfrytezoj sot, por edhe ta ruaj për ata që do të vijnë nesër!


The Earth is everyone and anyone!
All of us to contribute to the above, anyone to ruined it! Everyone has an angle of hers, so I can take today, but to save it for those who are coming tomorrow!

Uploaded: Aug 15, 2016

Views: 14

Likes: 4

Downloads: 0

Tags: kosovo

Like
Share
Download
published 1 year ago
Blertaaliu
Follow


0 Comments