Смоларски водопади / Smolare Falls

009.avi

394.73 KB

uploaded 11 months ago

Смоларски водопади / Smolare Falls

водопад сместен на северните падини на планината Беласица, по текот на реката Ломница, на надморска висина од 600 м во регионот на селото Смолари

Uploaded: Aug 23, 2016

Views: 179

Likes: 50

Downloads: 0

Tags: За, да, дојдете, до, водопате, треба, да, поминете, дел, од, сумата

Like
Share
Download
published 11 months ago
Andrijana1980
Follow


4 Comments
marefliiby85

marefliiby85

posted 10 months ago

Lepo

jelenacordis

jelenacordis

posted 10 months ago

Like :)

adakamitkumar

adakamitkumar

posted 11 months ago

)

selena_k

selena_k

posted 11 months ago

:)