св. Габриел Лесновски

Ова е манастирот во Македонија, во Лесново, св.Габриел Лесновски, манастирот е многу познат, и многу убави глетки има од од место, ако се качите на највисокото ке може да го видете целото место каде се наоѓа манастирот !

Uploaded: Oct 14, 2015

Views: 9

Likes: 8

Downloads: 0

Tags: #Manastir, #Makedonija, #Gabriel, #Lesnovski, #Lesnovo, #Beautiful, #View

Like
Share
Download
published 2 years ago
Miki332
Follow


0 Comments