Тигрица - Дасти - Папагал - Небесно плав

Во Македонија најбарани и најодгледувани папагали се Тигриците (Melopsittacus undulatus). Пред да купите тигрица, или било каков папагал, треба да ги знаете одговорностите и да знаете како да одберете добра Тигрица.

Uploaded: Aug 22, 2016

Views: 181

Likes: 49

Downloads: 0

Tags: Оваа, птица, ја, има, најубавата, небесно, плава, боја.

Like
Share
Download
published 1 year ago
Andrijana1980
Follow


7 Comments
jelenacordis

jelenacordis

posted 11 months ago

Like :)

adakamitkumar

adakamitkumar

posted 1 year ago

lovely

lahnjules

lahnjules

posted 1 year ago

beautiful

feuftusk

feuftusk

posted 1 year ago

Awesome colors !

nurezzan

nurezzan

posted 1 year ago

So cute

dominusdeus

dominusdeus

posted 1 year ago

10

shi

shi

posted 1 year ago

++++++++