clouds over the sea, / облаците над морето .

- Clouds - sea - sunny and nice weather .
- облаци - море - сончево и убаво време .
после вчерашниот дождлив ден ,

Uploaded: Sep 6, 2016

Views: 168

Likes: 56

Downloads: 0

Tags: денешниов ден е прекрасен, облаците се доказ за тоа .

Like
Share
Download
published 11 months ago
Andrijana1980
Follow


3 Comments
vidocka

vidocka

posted 11 months ago

Wonderful

nicanormosquera

nicanormosquera

posted 11 months ago

Nice clouds!