A bird is leaving

Вистинско дојранско лето. Температурите се толку високи што мислиш дека ќе се растопиш, а нема каде да се разладиш, бидејќи Дојранското Езеро е бара.

Uploaded: Jul 20, 2015

Views: 28

Likes: 22

Tags: дојранско лето, Дојранско Езеро, високи температури, растопување, нема разладување, бара, bird is flying

Like
Share
published 2 years ago
Mir
Follow


0 Comments