Тиквешкото езеро - Tikves lake

За европската јавност примамливи се и крупните грабливи птици кои вооедно спаѓаат во светски и европски реткости.

Uploaded: Aug 22, 2016

Views: 174

Likes: 46

Downloads: 0

Tags: Тиквешкото, езеро., Тиквешкото, Езеро, се, наоѓа, на, неколку, километри, од, Кавадарци

Like
Share
Download
published 12 months ago
Andrijana1980
Follow


4 Comments
adakamitkumar

adakamitkumar

posted 12 months ago

Good capt.

digipan

digipan

posted 12 months ago

cool

nurezzan

nurezzan

posted 12 months ago

Beautiful

shi

shi

posted 12 months ago

AMAZING...